EXCLUSIV | Lovitura pentru FCSB: un titular nu mai joaca in preliminariile europene! Verdicul medicilor: "Intindere de ligament colateral"

EXCLUSIV | Lovitura pentru FCSB: un titular nu mai joaca in preliminariile europene! Verdicul medicilor: "Intindere de ligament colateral"

Dragos Nedelcu (22 de ani) nu va mai juca pentru FCSB in preliminariile europene. El este fortat sa stea cel putin o luna pe bara din cauza unei accidetari.

FCSB a invins-o cu 3-0 pe Alashkert in prima mansa din turul 2 preliminar al UEFA Europa League, dar a platit un pret destul de greu. Bogdan Andone a pierdut un titular si nu se va mai putea baza pe serviciile sale pentru cel putin o luna. El nu va mai juca in preliminariile europene.

Dragos Nedelcu are intindere de ligament colateral

Sursele ProTV si www.sport.ro noteaza ca Dragos Nedelcu a suferit o intindere a ligamentului colateral extern al genunchiului, iar medicii i-au transmis ca va fi "out" pentru cel putin o luna. El va rata meciurile din preliminariile europene, dar si cateva etape din Liga 1.

Nedelcu s-a accidentat in meciul cu Alashkert si s-a intors la Bucuresti avand genunchiul bandajat si mergand cu dificultate.

Bogdan Andone nu se poate baza in aceasta perioada nici pe Mihai Pintilii, astfel ca singurii mijlocasi pe care ii va avea la dispozitie sunt: Filip, Vina, Oaida, Morutan si Moutinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies