FCSB - HAJDUK, JOI LA PROTV | Dica mai are de asteptat! Becali i-a dat vestea: conditia pusa de patron pentru transferul visat toata vara

FCSB - HAJDUK, JOI LA PROTV | Dica mai are de asteptat! Becali i-a dat vestea: conditia pusa de patron pentru transferul visat toata vara

Dica primeste un nou fundas, doar daca o duce pe FCSB in grupele Europa League!
 

Pana atunci, trebuie sa se multumeasca doar cu Latovlevici! FCSB poate lua 10 milioane de euro pe Planic din Germania.

FCSB a negociat cu mai multi fundasi in ultima vreme, dar mutarile au picat. "Sunt prea scumpi" s-a convins Becali. Pe Latovlevici il aduce gratis.

Becali ii va lua un fundas lui Dica, daca duce echipa in grupele Europa League. Pe o parte castiga, dar pe alta pierde. Man pleaca daca FCSB ajunge in gruepe! Sotia lui Reghecampf, Ana Maria i-a adus lui Becali o noua oferta pentru Man - de 15 milioane de euro! 

"Mi-e gre sa cred ca va pleca cineva in urmatorii ani pe 15 milioane, mi-e greu sa cred, apai 20 sau 30. Sa dea Dumnezeu ca astfel va fi foarte bine pentru fotbalul romanesc", a declarat Mihai Pintilii.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT