VIDEO EXCLUSIV FCSB, gata de un pact cu Rapid înainte de play-off: "Cu cea mai mare plăcere!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:08
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:07

Rapid ar putea juca pe două stadioane în play-off, așa cum Sport.ro a anunțat, iar FCSB ar fi dispusă să ajungă la o înțelegere cu clubul giuleștean.

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a declarat recent că giuleștenii și-ar dori să joace meciul cu FCSB de acasă pe Arena Națională, având în vedere cererea foarte mare de bilete așteptată. În rest, celelalte meciuri din play-off ar urma să se dispute pe noul stadion din Giulești.

Gheorghe Mustață: "Dacă Rapid ne dă peluza, le dăm și noi peluza cu cea mai mare plăcere"

După ce a auzit planul celor de la Rapid, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, spune că ar fi dispus să ajungă la o înțelegere cu rivala în care ambele galerii să primească o întreagă peluză pe Arena Națională când echipa lor favorită este oaspete.

În mod normal, galeria oaspeților primește 5% din capacitatea totală a arenei. FCSB și Rapid ar fi vrut să ajungă la o înțelegere pentru suplimentarea numărului de bilete și la jocurile din sezonul regulat, însă planul a fost abandonat.

"Dacă ne înțelegem cum ne-am înțeles data trecută... când vor fi ei gazdă, ar fi bine. Că ne dau peluza, le dăm peluza. Nu să promită că ne dau peluza și după să ne dea 600 de bilete. Același lucru și noi, dacă joacă pe Arena Națională. Cu cea mai mare plăcere. Sperăm să fie bine dacă joacă pe Arena Națională", a spus Gheorghe Mustață, la emisiunea Superfanii.

Rapid - FCSB din play-off s-ar putea disputa pe Arena Națională

Derby-ul cu FCSB care ar urma să aibă loc în play-off s-ar putea disputa pe Arena Națională. Din rațiuni financiare. Acționarul Victor Angelescu a confirmat acest lucru, după ce a fost contactat de Sport.ro.

"În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment", a transmis Angelescu, pentru Sport.ro.

De la revenirea în Liga 1, Rapid a câștigat ambele derby-uri jucate împotriva FCSB din postura de echipă gazdă. Primul succes a fost chiar pe Arena Națională, scor 1-0. În startul sezonului actual a fost înregistrată o victorie pe noul Giulești, scor 2-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!