VIDEO EXCLUSIV Dezvăluirile lui Gheorghe Mustață înainte de FC Voluntari - FCSB: "Din informațiile mele, a fost ciufulit rău!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 18:59

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a reacționat după ce FC Voluntari a decis să reducă prețul biletelor pentru meciul programat duminică în Liga 1.

Inițial, FC Voluntari stabilise ca prețul unui bilet la meciul cu FCSB să fie de 70 de lei. Gheorghe Mustață a reacționat dur, spunând că este o sumă mult prea mare, iar galeria bucureștenilor nu va intra pe stadion în semn de protest. La o zi distanță, FC Voluntari a anunțat că a revenit asupra deciziei, iar prețul unui tichet a fost redus la 30 de lei.

Gheorghe Mustață: "Din informațiile mele, Bogdan Bălănescu a fost ciufuluit rău de primarul Pandele"

Liderul galeriei FCSB susține că primarul din Voluntari, Florentin Pandele, ar fi intervenit și l-ar fi criticat pe diretorul general al clubului, Bogdan Bălănescu, pentru prețul inițial stabililit.

"Nu e vorba să punem presiune pe cineva. Problema e că ești în România. Știți că am avut și noi discuții când am intrat în grupele Conference League pentru ca prețurile biletelor să fie mai mici. Asta este viața în România! Dacă îmi pui 70 de lei... cum i-ai făcut și lui Rapid 100 de lei, iar oamenii ăia nu au fost să-și susțină echipa.

Nu poți să-ți bați joc de niște oameni, domnule Bălănescu! Să spui că tu pui 70 de lei, că vrei tu să faci bani. Dar cu oamenii ăia din Voluntari ce faci? Oamenii ăia plătesc taxe și impozitive. Din informațiile mele, azi a fost ciufuluit rău de domnul primar Pandele. Nu poți să pui 70 de lei. Noi ne așteptam la Cluj la un preț de 50 de lei. Nu, a fost de 20 de lei. Oamenii au înțeles că asta este România, nu poți să pui un preț atât de mare la un meci și să ai pretenții să umpli stadionul", a spus Gheorghe Mustață, la emisiunea Superfanii.

FC Voluntari a redus prețul biletelor la meciul cu FCSB

La o zi după declarațiile lui Mustață, FC Voluntari a anunțat că a decis să reducă prețul biletelor la 30 de lei. Totuși, ilfovenii susțin că măsura nu vine ca urmare a presiunii puse de galeria lui FCSB, ci ca răspuns la "numeroasele cereri venite din partea suporterilor din Voluntari".

"FC Voluntari a fixat ca preț de intrare la primele 3 partide disputate pe teren propriu de către echipa noastră în 2023 , cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova suma de 70 de lei.

Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, care se va disputa duminică,  12 februarie, ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, clubul nostru a venit în întimpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, și a decis ca prețul unui tichet de acces la acestă partidă sa fie de 30 de lei - INTRARE GENERALĂ. 

Tichetele se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului Anghel Iordănescu( strada Erou Niță Pintea, nr.41-Voluntari) după următorul program:

SÂMBĂTA, 11 FEBRUARIE, 10:00-19:00

DUMINICĂ, 12 FEBRUARIE, 10:00-20:00", a anunțat FC Voluntari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!