FCSB, alături de Ucraina după ce Putin a declanșat războiul! Gestul superb al roș-albaștrilor

FCSB razboi ucraina rusia Rusia Ucraina Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 14:36
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 14:44

Ucraina se află în război cu Rusia, după ce Vladimir Putin a invadat țara în dimineața zilei de 24 februarie. 

Președintele Rusiei a atacat Ucraina fără milă, iar de pe 24 februarie și până în prezent, ucrainenii, în frunte cu președintele Zelenski, se luptă pe front pentru a-și apăra țara. Până acum, ucrainenii au reușit să îi țină pe ruși departe de capitala Kiev, însă pierderile sunt masive, de o parte și de cealaltă. 

Ucraina nu poate fi ajutată cu soldați de celelalte țări, dat fiind faptul că nu face parte din NATO și UE, însă primește sprijin financiar și în materie de arme pentru a opune rezistență rușilor. De cealaltă parte, Europa și SUA au început să aplice sancțiuni dure rușilor. 

FCSB, alături de Ucraina! Gest superb făcut de roș-albaștri 

Gigi Becali s-a implicat deja activ în ajutorarea refugiaților din Ucraina, iar acum FCSB a făcut un gest pentru a-și arăta susținerea pentru țara vecină. Vicecampioana României și-a pus la poza de copertă de pe pagina oficială de Facebook o fotografie cu steagul Ucrainei. 

FCSB este, de altfel, prima echipă din Liga 1 cu o astfel de inițiativă, asta după ce la meciurile disputate în etapa cu numărul 28 de până acum, înainte de startul partidei au fost afișate bannere anti-război. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!