Liga 1

FC Voluntari vrea să mai dea o lovitură în această iarnă! Ilfovenii i-au pus oferta pe masă lui Denis Alibec

Denis Alibec nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, iar atacantul va trebui să-și găsească echipă în această iarnă dacă nu vrea să evolueze în Liga 3, alături de echipa a doua a ardelenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 22:10
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 22:17

CFR l-a imprumutat pe Denis Alibec, în vară, de la Kayserispor și fotbalistul mai are contract cu ardelenii până în vară, însă Petrescu nu-l mai vrea și l-a invitat să-și găsească altă echipă.

FC Voluntari a intrat pe fir și încearcă să-l convingă pe Alibec să meargă alături de bunul său prieten Costantin Budescu, la gruparea din Ilfov, potrivit fanatik.

Denis Alibec a mai fost curat în această iarnă și de Farul Constanța însă a spus „pass” ofertei venită de la Hagi, deoarece a fost nemulțumit de oferta financiară pe care i-a făcut-o Hagi.

Potrivit sursei citate mai sus, Alibec mai are o ofertă și de la Atromitos, penultima clasată din Grecia, care tocmai l-a transferat pe Dorin Rotariu, însă turcii de la Kayserispor nu sunt de acord cu mutarea.

Denis Alibec l-a anunțat pe Neluțu Varga că pleacă de la CFR

„Denis Alibec mi-a zis că va pleca. Mi-a transmis că are în acest moment două-trei oferte, dar la club nu a ajuns nimic oficial. Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa, pentru a discuta și de noua echipă a lui Alibec”, a spus Neluțu Varga, potrivit sursei citate mai sus.

În aventura sa la echipa din Gruia, Denis Alibec a bifat 21 de prezențe, în care a marcat doar de două ori, cu Chindia Târgoviște și FCSB, și a oferit o singură pasă decisivă. 

Modifică setările cookies