Liga 1

Denis Alibec a refuzat oferta venită de la Farul și ar putea ajunge în Liga 3. Ce se întamplă cu fotbalistul

Denis Alibec a fost primul jucător al campioanei CFR Cluj care a intrat în dizgrațiile lui Petrescu și care a fost pus pe lista de transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 17:32
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 19:05

Antrenorul este total nemulțumit de atitudinea pe care atacantul a avut-o de la venirea sa la echipă și l-a anunțat pe Neluțu Varga, patronul lui CFR, că dacă Alibec nu-și va găsi echipă, atunci va merge la echipa a doua, potrivit fanatik, deoarece nu mai vrea să-l primească la antrenamentele sale.

Alibec ar putea ajunge în Liga 3

Asta ar însema că în cazul în care Alibec nu-și va găsi un angajament în această iarnă, acesta va ajunge să joace pentru ocupanta locului șapte în Seria 10 din Liga 3.

Denis Alibec a sosit la CFR Cluj, în această vară, sub formă de împrumut de la Kayserispor, pentru un sezon. Salariul fotbalistului, 70.000 de euro, este suportat astfel: 40.000 plătesc turcii, în timp ce campioana îi achită lunar jucătorului suma de 30.000 de euro.

Denis Alibec a fost dorit de Gică Hagi, la Farul Constanța, sub formă de împrumut până în vară, însă potrivit sursei citate mai sus, atacantul a refuzat oferta, deoarece „Regele” i-a oferit doar 10.000 de euro pe lângă banii primiți de la turci.

Neluțu Varga: „M-a anunțat că pleacă!”

Deși a refuzat oferta venită de la Gică Hagi, Denis Alibec l-ar fi anunțat pe patronul lui CFR Cluj că are 2-3 oferte pe masă în acest moment și că va pleca în cele din urmă de la campioana României, în această iarnă.

Rămâne de văzut însă dacă ofertele despre care vorbește Alibec se vor concretiza în cele din urmă, deoarece atacantul a avut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră.

„Denis Alibec mi-a zis că va pleca. Mi-a transmis că are în acest moment două-trei oferte, dar la club nu a ajuns nimic oficial. Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa, pentru a discuta și de noua echipă a lui Alibec”, a spus Neluțu Varga, potrivit sursei citate mai sus.

În aventura sa la echipa din Gruia, Denis Alibec a bifat 21 de prezențe, în care a marcat doar de două ori, cu Chindia Târgoviște și FCSB, și a oferit o singură pasă decisivă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies