Liga 1

După Budescu, Alibec poate rămâne și el în Liga 1! Condiția ca atacantul să continue în campionatul României 

Denis Alibec, în vederile unui club de playoff din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 19:51
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 20:03

Constantin Budescu (32 ani) s-a despărțit de FCSB în această iarnă și este așteptat la FC Voluntari, fiind tentat cu un salariu de 12.000 de euro lunar. 

Tot în aceeași perioadă și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj și Denis Alibec (31 ani), iar Dan Petrescu s-a întărit deja în linia ofensivă cu Sergiu Buș (29 ani) și Marco Dugandzic (27 ani). Însă atacantul român poate reveni din nou sub comanda lui Gică Hagi. Doar că antrenorul Farului Constanța așteaptă să încaseze 1 milion de euro pentru Jefte Betancor (28 ani) pentru a-și asigura serviciile lui Denis Alibec, potrivit prosport

Fostul vârf al CFR-ului încă este sub contract cu Kayserispor, iar orice echipă care-și dorește să-l împrumute trebuie să-i achite 40.000 de euro lunar, jumătate din salariu pe care i l-au oferit turcii.

În aventura sa la echipa din Gruia, Denis Alibec a bifat 21 de prezențe, în care a marcat doar de două ori, cu Chindia Târgoviște și FCSB, și a oferit o singură pasă decisivă. 

Sepsi OSK nu-i poartă pică lui Budescu 

După ce a fost anunțat de Constantin Budescu că nu va veni sub comanda lui Cristiano Bergodi și va negocia cu FC Voluntari, Laszlo Dioszegi a anunțat că nu a fost deranjat de decizia jucătorului. De asemenea, finanțatorul clubului din Covasna a precizat că mijlocașul ofensiv este cel care s-a propus la Sepsi OSK. 

„Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul.Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată.

De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă. Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obișnuit să existe și astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii își dădeau acordul și apoi se răzgândeau.

Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet și tot nu a venit. Vreau să cred că vom continua să fim niște oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies