Dorin Rotariu pleacă de la Ludogoreț! Cu ce echipă va semna fotbalistul român

Dorin Rotariu Atromitistas Ludogorets Stranieri EXCLUSIV| "Nu se pune problema ca Dorin Rotariu sa vina in Romania! Va semna cu o echipa de cupele europene!" Anuntul facut de Iosif Rotariu despre viitorul nepotului sau
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 19:07
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 22:23

Dorin Rotariu (26 de ani) a fost tras pe linie moartă la Ludogoreț și a luat decizia de a se despărți de clubul din țara vecină.

Jucătorul de bandă s-a înțeles cu FC Atromito, ocupanta locului 13 în campionatul din Grecia.

Rotariu mai are contract cu Ludogoreț până în iunie 2024 și a fost împrumutat la echipa din Grecia până la finele acestui sezon.

„Atromitos a finalizat transferul mijlocașului Dorin Rotariu, venit de la Ludogoreț. Acesta a mai trecut pe la echipe Alkmaar, Brugge, Dinamo București, Astana și Muskron”, a au anunțat grecii pe pagina oficială de Facebook.

Fotbalistul român a efectuat deja primul antrenament alături de penultima clasată din campionatul grec.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, potrivit transfermarkt.com.
  • 1 gol și o pasă de gol a oferit în acest sezon Rotariu în cele 11 meciuri disputate în tricoul lui Ludogoreț.

Ludogoreț, fără români în lot

Ludogoreț domină autoritar campionatul în Bulgaria, iar în ultimul deceniu a câștigat nu mai puțin de 10 titluri consecutive. Dorin Rotariu era ultimul român din lotul bulgarilor, care în decursul ulimilor ani s-au bazat pe fotbaști din țara noastră.

De la venirea lui Moți, care a deschis drumul românilor către campionatul bulgar, Ludogoreț a mizat pe mai mulți jucători români. În cele 6 sezoane petrecute în Bulgaria, Claudiu Keșeru (35 ani) a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, iar Dragoș Grigore (35 ani), Andrei Prepeliță (36 ani) și Adi Popa (33 ani) și-au adus și eu contribuția la succesele lui Ludogoreț.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!