Hermannstadt 0-2 Dinamo | Fabbrini si Nemec ii aduc prima victorie lui Dinamo in 2021! "Cainii" sunt la doar doua PUNCTE de playoff! Cum arata clasamentul Ligii 1

Hermannstadt 0-2 Dinamo | Fabbrini si Nemec ii aduc prima victorie lui Dinamo in 2021! "Cainii" sunt la doar doua PUNCTE de playoff! Cum arata clasamentul Ligii 1

Dinamo s-a impus cu 2-0 in deplasarea de la Hermannstadt si s-a apropiat la doar doua punce de playoff.

Hermannstadt 0-2 Dinamo

Final de partida! Dinamo este la doar doua puncte de playoff!

Min 83. Sut SUPERB al lui Sorescu din lovitura libera, insa Figuiredo respinge mingea miraculos de sub bara transversala!

Min 69. Ocazie uriasa pentru Hermannstadt! Karanovic scapa singur cu portarul, insa Esanu are o interventie perfecta si reuseste sa il blocheze pe atacantul elvetian.

Min 47. Ocazie uriasa pentru Hermannstadt! Sintean patrunde frumos in flancul drept si centreaza in interiorul careului pentru Buzan! Mingea este respinsa de defensiva dinamovistilor si este doar corner pentru Hermannstadt!

Min 45+1. Ocazie uriasa pentru Hermannstadt! Addae primeste o centrare perfecta in careu, dar trimite mingea cu capul pe langa poarta!

Min 32. GOOOOLLLL DINAMO! Nemec inscrie din plonjon cu capul dupa o centrare perfecta a lui Sorescu!

Min 29. GOOOOOLLL DINAMO! Nemec este faultat in careu, insa mingea trece de atacantul slovac si ajunge pana la Fabrini. Arbitrul arata avantaj, iar italianul inscrie cu un sut la coltul scurt!

Min 22. Inca o sansa buna pentru Karanovic! Atacantul lui Hermannstadt primeste o centrare din partea lui Petrescu, dar trimite cu capul pe langa poarta!

Info: Ninge din ce in ce mai tare la Sibiu!

Min 15. Prima ocazie a meciului ii apartine lui Hermannstadt! Voda suteaza la firul ierbii de la aproximativ 20 de metri, iar karanovic plonjeaza in careu pentru a devia cu piciorul! Atacantul sibienilor nu ajunge la minge, care trece cu mult pe langa poarta.

Min 1. A inceput partida! Ninge la Sibiu.


Echipele de start:

In aceasta seara, de la ora 19:00, Dinamo va juca primul meci oficial din 2021. Echipa lui Ionel Gane arata diferit fata de cum era la finalul turului de campionat.

Din cauza situatiei financiare dezastruoase, multi dintre jucatorii din Stefan cel Mare au plecat de la echipa. Dinamo i-a pierdut in ultimele saptamani pe  Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Borja Valle si Aleix Garcia, iar marti si-a anuntat despartirea de club si portarul Tomas Mejias. 

Desi a venit in Romania la reunirea echipei, goalkeeper-ul a ales sa plece inainte de primul meci din cauza faptului ca spaniolii nu le-au platit inca salariile jucatorilor. 

De cealalta parte, FC Hermannstadt a reusit in aceasta pauza competitionala sa isi intareasca lotul, transferandu-i pe Petrisor Petrescu, Seydou Saeed Issah si Alexandru Matel.

Dupa 15 etape, Dinamo este pe locul 12 in clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte, iar sibienii ocupa a 13-a pozitie, cu 15 puncte. 

Meciul dintre FC Hermannstadt si Dinamo este programat de la ora 19:00 si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Echipele probabile: 

FC Hermannstadt: Cristiano - Voda, Viera, Stoica, Opruț - Dalbea, Addae - Buzan, Mayoral, Jo Santos - Sintean

Dinamo: Esanu - Sorescu, Bejan, Ehmann, Radu - Rauta, Anton, Gol - Borcea, Nemec, Fabbrini

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies