FC Arges Andrei Prepelita bryan alceus Dobrin Ramon Gaspar Gaz Metan Medias Superliga

VIDEO FC Argeș are din nou un Dobrin! Fotbalistul a fost luat în cantonamentul echipei lui Prepeliță

Ramon Dobrin Gașpar are 19 ani, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și a evoluat în ultimul sezon la Gaz Metan Mediaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 15:31
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 15:53

FC Argeș a anunțat pe site-ul oficial că 28 de jucători au plecat în cantonamentul de la Curtea de Argeș, printre jucătorii pe care se bazează antrenorul Andrei Prepeliță numărându-se și Ramon Dobrin Gașpar.

Fotbalistul cu nume predestinat Piteștiului are 19 ani, și-a făcut junioratul în Irlanda și ultima dată a evoluat la Gaz Metan Mediaș, echipă la care a debutat sezonul trecut în Liga 1.

Clubul din Pitești precizează pe site-ul oficial că în lotul deplasat în cantonamentul care se va desfășura în perioada 2-8 iulie se află ”ultima achiziție a echipei noastre, mijlocașul haitian Bryan Alceus, dar și trei tineri fotbaliști de perspectivă care în sezonul precedent au evoluat la Gaz Metan Mediaș.

FC Argeș va disputa două meciuri amicale, cu Steaua și Concordia Chiajna

Este vorba de Răzvan Covaci (18 ani – mijlocaș central), Ramon Gașpar (19 ani – mijlocaș ofensiv) și Vlad Mihai Domșa (18 ani – mijlocaș ofensiv). Cu alb-violeții a făcut deplasarea și Yanis Pîrvu, un mijlocaș de doar 15 ani, promovat de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi”.

FC Argeș va disputa și două amicale: sâmbătă, de la ora 18, cu CSA Steaua, și marți, de la ora 17, cu Concordia Chiajna.

Lotul lui FC Argeș pentru cantonamentul din luna iulie

Portari: Cătălin Straton, Alexandru Greab, George Micle, Vlad Frumuzache

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Antonio Jakolis, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Marius Constantin, Mike Cestor, Iasmin Latovlevici, Fabio Vianna, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Martin Raynov, Tony Njike, Alexandru Ișfan, Bryan Alceus, Răzvan Covaci, Ramon Gașpar, Vlad Mihai Domșa, Dorian Bertrand, George Ganea, Andreias Calcan, Julio Donisa, Enzo Celestine, Alexandru Florescu, Yanis Pîrvu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!