Rapid - Gaz Metan Medias Dobrin Ramon Gaspar Gaz Metan Medias paul costea play-off Superliga

EXCLUSIV Vor să-i învingă, dar cu respect: "E un vis să jucăm contra domnului Săpunaru!" 

Meciul dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș are loc în această seară, de la ora 20:30, pe noul stadion din Giulești. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 08:02
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 09:19

Gaz Metan Mediaș a pierdut un întreg lot de jucători și are -25 de puncte în clasament, după ce a fost depunctată din cauza restanțelor financiare către foștii angajați cu 48 de puncte. Medieșenii au pierdut toate meciurile disputate în play-out, cu Chindia (0-4), Botoșani (0-5), FCU Craiova (0-2), UTA (0-4) și CS Mioveni (1-2), dar "gaziștii" vor să dea lovitura în Giulești, deși un jucător îl numește "domnul Săpunaru" pe căpitanul Rapidului și spune că e un vis să joace contra acestuia. 

"Domnul antrenor Boroncoi a spus că vrea să marcam un gol până la finalul sezonului. Am reușit, iar acum vrem să aducem prima victorie. Știm că nu este imposibil. Sperăm să jucăm cât mai bine, să marcam cu Rapid și să câștigăm. De abia așteptăm să jucăm pe noul stadion. Pentru mine, e un vis să jucăm contra domnului Săpunaru. Îl respect foarte mult, de aceea îi spun domnul", a declarat puștiul Dobrin Ramon Gașpar (19 ani).

Acesta a fost completat de Paul Costea, care a devenit un lider al vestiarului medieșenilor, la doar 23 de ani: "Sunt echipe puternice în play-out. Rapid, Sepsi, UTA, Botoșani puteau juca ușor în play-off. Noi avem o singură șansă, cu Clinceniul, e derby-ul nostru din subsolul clasamentului. Mă bucur că avem șansa să jucăm pe noul stadion din Giulești, e important și pentru cei tineri din echipa noastră, îi va ajuta să progreseze. Cred că va fi o atmosferă frumoasă, în tribună, dar și un meci frumos, în teren. 

Ne deplasăm la meciuri cu autocarul, dar venim cu o zi înainte, nu s-a întâmplat să venim în ziua meciului. Avem masă asigurată, nu cred că avem probleme din acest punct de vedere. 

E mai greu pe teren, pentru că mai mult ne apărăm, mai mult alergăm după minge. Noi eram o echipă care încerca să joace mai deschis, am ieșit mereu la joc, cu toate echipele. Acum jucăm mai italienește, mai multă apărare și mai puțin atac. Pe mine mă dezavantajează, pentru că îmi place să intru în combinații, să fiu în atac, să dau gol, să dau pasă de gol. Dar asta e situația acum, ce putem să facem?".  

Foto -  @GazMetanMediasOficial  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!