Fanii dinamovisti au mai facut un pas important spre obtinerea licentei! Ce suma au strans suporterii si unde au ajuns banii 

Fanii dinamovisti au mai facut un pas important spre obtinerea licentei! Ce suma au strans suporterii si unde au ajuns banii 

Suporterii-actionari de la Dinamo continua sa lupte pentru a ajuta echipa sa obtina licenta pentru urmatorul sezon. 

Fanii au anuntat astazi ca au adunat o noua suma importanta de bani. Potrivit mesajului postat de reprezentantii Peluzei Catalin Hildan, suporterii au platit 50.000 de euro catre Isma Lopez, fotbalistul incasand astfel salariile restante pentru perioada septembrie - decembrie 2020. 

"Suporterii continua lupta pentru supravietuire! Suporteri de toate varstele au contribuit la strangerea acestor bani pentru plata datoriilor catre jucatorii adusi de spanioli. 

DDB a facut ieri o plata de 237.596 de lei catre Isma Lopez. Partea pozitiva din acest lucru este ca datoria pentru licenta a mai scazut cu inca 50.000€. In acelasi timp, nu putem sa nu remarcam ca aceasta a fost strategia groparilor. Au cautat sa indatoreze clubul, pentru a ne impinge in faliment. 

Suma de care mai avem nevoie pentru a obtine licenta a scazut acum sub 200.000 de euro", au scris dinamovistii. 

In urma acestei plati importante facute de fani, Dinamo mai are de platit mai putin de 200.000 de euro pentru a-si putea lua licenta pentru urmatorul sezon al Ligii 1. 

GREU DE UCIS Suporterii continuă lupta pentru supraviețuire! Suporteri de toate vârstele au contribuit la strângerea...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 24 martie 2021
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cătălin Drulă: Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti s-ar putea finaliza în acest an
BRAT
Modifică setările cookies