EXCLUSIV | „Tănase ține de minge de parcă e brazilian!” Un patron din Liga 1 trimite un mesaj către Becali

În cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, la PRO X, Valeriu Iftime și-a manifestat încântarea despre noul antrenor al FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 13:29
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 14:13

Gigi Becali a declarat că nu va mai avea nicio ieșire publică în legătura cu FCSB. De asemenea, omul de afaceri i-a acceptat toate condițiile lui Edi Iordănescu și a susținut că nu se va mai implica în alcătuirea echipei, toată responsabilitatea fiind în mâinile noului antrenor. 

Valeriu Iftime, care l-a mustrat pe Becali în trecut pentru reacțiile sale, este încântat de noua decizie a patronului de la FCSB și consideră că Iordănescu poate repara minusurile din jocul echipei.

  • EXCLUSIV | „N-am bucurat enorm de parcă am câștigat eu ceva că a venit Edi la FCSB” Iftime, laudă mutarea lui Becali

Iftime: „Tănase mă exasperează pe mine cât ține de minge, dar pe fanii FCSB”
 

Dacă domnul Becali tușea o secundă, ne ocupam toți de FCSB și de ce face domnul Becali acolo. Vine un antrenor bun, care poate face fotbal și care poate pune la punct o echipă, care era în degringoladă, în opinia mea.

Nu trebuie să îl resusciteze pe Moruțan, trebuie să se joace pe merit, nu că vrea patronul, trebuie să înțeleagă că doar rezultatul contează, să înțeleagă și Tanase care ține mingea de parcă e brazilian, de mă exasperează pe mine, dar pe iubitorii FCSB. 

„M-am bucurat de parcă am câștigat ceva că a venit Edi la FCSB”
 

Domnul Becali are meritele că a investit bani, dar cu ambițiile deșarte dominate de Necurat, uite unde s-a ajuns.

E foarte bine pentru fotbalul nostru că Edi a ajuns la FCSB, m-am bucurat enorm, nu imi venea să cred, parcă am câștigat eu ceva. Așa cum m-am bucurat că a venit Reghe la Craiova, sigur o pune la punct”, a declarat Valeriu Iftime la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Edi Iordănescu va debuta pe banca tehnică a FCSB-ului contra lui Sepsi, luni, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies