Fotbal intern

"L-aș întreba pe Tănase ce a jucat? I-o fi spus antrenorul să frâneze jocul?" Reacție dură după eșecul FCSB-ului

FCSB a fost învinsă în deplasare, scor 0-1 cu Rapid, duminică seara, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1. Elevii lui Dinu Todoran au evoluat șters și n-au arătat în actul secund că au forța pentru a egala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 08:31
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 08:47

Vasile Miriuță, acum antrenor la Minaur Baia Mare, a analizat și declarațiile lui Florin Tănase de la finalul partidei, dar și evoluția căpitanului de la FCSB.

Fostul tehnician de la CFR Cluj e de părere că Tănase aruncă vina total eronat spre banca tehnică atunci când mută centrul probelemei spre Dinu Todoran și staff-ul său. 

  • Florin Tănase a avut o evoluție neconcludentă în meciul cu Rapid.

Miriuță nu-l menajează pe Florin Tănase

 

La pauză, cei de la FCSB au efectuat trei schimbări, iar Miriuță afirmă că modificările ar fi fost efectuate tot de finanțatorul roș-albaștrilor, omul de afaceri Gigi Becali.

"Să comentăm ce zice Tănase, <Nu jucăm ce trebuie, o luăm în jos>. L-aş întreba pe Tănase ce a jucat astăzi? I-o fi spus antrenorul Todoran să ţină de minge două minute şi să frâneze jocul? Nu cred că i-a spus antrenorul acest lucru. În primul rând, el, din postura de căpitan, trebuie să tragă echipa după el, când ceva nu merge. Nu să găseşti un alibi <Întrebaţi antrenorul>. 

Ştie foarte bine că n-are ce să-l întrebe pe antrenor, că antrenorul ştim care e (n.r.: – Gigi Becali). Dacă Todoran ar fi antrenor, la pauza meciului intri un pic în jucători, poate s-ar schimba puţin jocul. Dar aşa ştie toată lumea în vestiar că n-are ce să spună Todoran. Fiecare face ce vrea pe teren, joacă cu călcâiul la 1-0. E sat fără câini", a spus Vasile Miriuţă, potrivit Look Sport.  

Tănase, la finalul partidei: "Nu jucăm ce trebuie, părerea mea"

 

Florin Tănase și-a exprimat la finalul partidei cu Rapid dezamăgirea în privința jocului etalat de echipa sa. Cu capul plecat, căpitanul roș-albaștrilor a susținut că partitura aleasă de staff e una greșită. 

„Am pierdut, nu meritam alceva după părerea mea, felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o. Nu au fost superiori, cred că am dominat mare parte din meci, dar nu am avut ocazii foarte clare. Nu jucăm ce trebuie, părerea mea. 

Eram conștienți că nu o să fie ușor, dar mă așteptam să creștem în evoluții după ultima victorie, dar nu se întâmplă. Și victoria aia a venit probabil după o sclipire a unui jucător. Nu jucăm ce trebuie, pur și simplu, am jucat ce trebuie cu Karagandy? Nu. 

Nu știu care e explicația, întrebați antrenorul, o să vedem ce e de făcut. Dacă nu se va schimba ceva, probabil e același lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament, important e că nu jucăm ce trebuie și trebuie schimbat. Mergem în jos”, a spus Florin Tănase la finalul partidei de pe Arena Națională. 

Modifică setările cookies