EXCLUSIV | „Rapid nu poate face spectacol”. Analiza lui Daniel Pancu, la Ora Exactă în Sport

Rapid s-a impus cu 1-0 în etapa a cincea din Liga 1 contra lui FCSB și se clasează pe locul secund din campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 12:08
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 12:26

Rapid a reușit să câștige derby-ul cu FCSB, 1-0, după ce Belu a centrat, iar luftul lui Alexandru Crețu l-a făcut pe Vinicius să își introducă mingea în propria poartă ('38).

Daniel Pancu a fost încântat de atmosfera creată de fanii giuleșteni și este de părere că aceștia i-au impulsionat pe jucătorii lui Mihai Iosfi să dea totul. 

Pancu: „În derby contează doar rezultatul”
 

„A fost o atmosferă extraordinară, cum am trăit multe în tricoul Rapidului ca jucător.Pe teren nu a fost un spectacol deosebit, dar la nivel de implicare jucătorii s-au ridicat la nivelul publicului. Sigur, FCSB pleca pe hârtie cu prima , însă din 1995, meciurile celor de la FCSB nu au fost niciodată ușoare cu Rapid. Jucătorii Rapidului se transformă în astfel de dueluri. 

Mulți oameni o vedeau pe FCSB favorită clară, cu toate că Rapidul era în fața lor, primise mai puține goluri. Rapid a făcut același lucru ca în meciurile trecute. Au plecat de la faza defensivă, au avut contraatacuri și au profitat de ele. În derby contează doar rezultatul, spectacolul este pe locul doi. Este o victorie absolut meritată”, a declarat Daniel Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Fostul jucător al Rapidului a analizat și modul în care Iosif își aranjează jucătorii în teren. Pancu susține că atuul giuleștenilor este organizarea defensivă. 

„Rapid are o abordare realistă”
 

 „În momentul de față, Rapid are o abordare realistă. Jucătorii de mare experiență sunt în defensivă. Grigore vine după o perioadă lungă în care nu a jucat, Morais a jucat meci de meci cu Șumudică, după care s-a accidentat, Belu vine de la echipă retrogradată, Crepulja, la fel, Carnat a fost rezervă la echipa campioană.  

Rapid nu poate face spectacol în actuala componență. În momentul în care vor ataca, jucătorii pe care i-am enumerat vor fi expuși. Indiferent de jucătorii pe care îi va transfera, specatacol nu cred că vom avea. Bravo lui Miță Iosif că știe să așeze bine echipa în teren”, a precizat Daniel Pancu.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies