EXCLUSIV | Gata cu milioanele pentru Florinel! Gigi Becali: "Coman o să îmbătrânească în România"

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 0-1, duminică seara, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1. Florinel Coman a fost schimbat în minutul 78 de Dumiter. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 11:33
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 14:17

Florinel Coman a revenit de curând în lotul FCSB după accidentarea care l-a făcut să piardă o parte a pregătirii de vară. 

Introdus titular în partida cu Rapid (0-1), aseară, pe Arena Națională, fotbalistul din Brăila nu a reușit să impulsioneze atacul roș-albaștrilor. A fost anihilat de Claudiu Belu-Iordache și, în dese rânduri, s-a complicat încercând să rezolve de unul singur o serie de acțiuni. 

Într-o intervenție la Ora Exactă în Sport, luni dimineața, Gigi Becali și-a exprimat dezamăgirea după evoluțiile lui Coman, unul dintre fotbaliștii săi preferați și a comunicat subtil că nu există încă oferte pentru jucătorul lansat de Gică Hagi, la Viitorul.

Fotbalistul nu mai e impresariat în prezent de firma lui Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB.

"Coman? Nu știu ce e cu el. Dacă o să fie așa, probabil o să îmbătrânească în România", s-a limitat să spună omul de afaceri, care tot azi a anunțat că dacă nu va lua campionatul se va retrage din fotbal. 

La Ora Exactă în Sport, luni dimineața, Becali a anunțat că Alexandru Crețu și Iulian Cristea nu vor mai face parte din lotul roș-albaștrilor. 

- 23 de ani are Florinel Coman 

- 5 milioane de euro e cota lui Florinel Coman

- 5 selecții în naționala de seniori a strâns extrema de la FCSB

- 19 selecții în reprezentativa de tineret a adunat Florinel Coman 

- 30 iunie 2022 e data la care expiră contractul brăileanului cu gruparea lui Gigi Becali 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!