EXCLUSIV | Pancu e categoric: "Nu o să mă propun niciodată la o echipă" Ce spune despre numirea lui Bratu la naționala U21

Florin Bratu a fost numit la naționala de tineret. Și Daniel Pancu a fost "în cărți".

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 11:57
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 13:08

Daniel Pancu s-a aflat pe lista scurtă a celor din Federația Română de Fotbal pentru a prelua naționala de tineret, după ce Adrian Mutu a trecut pe banca echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova. 

În cele din urmă, FRF a anunțat ieri că Florin Bratu va deveni selecționer al reprezentativei de tineret. Într-o intervenție telefonică, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport, Daniel Pancu a lăsat să se înțeleagă că ar fi acceptat postul dacă i s-ar fi propus.

"Nu am mai apucat să discut cu nimeni, primisem o invitație la discuții, dar între timp a fost numit Bratu, ați văzut cu toții. Eu înainte mai vorbeam cu nea Mihai (n.r.: - Stoichiță), dar de când au apărut zvonurile acelea, nu am mai făcut asta.

Nu o să mă propun niciodată la o echipă, cum nu am făcut ca jucător.

Dacă aș fi fost ofertat și mi-ar fi convenit, poate probabil aș fi acceptat. Dar m-am gândit mai bine la viitorul meu, cred că ar fi mai bine să fiu la o echipă de club, pentru că ar fi fost doi ani de meciuri amicale.

La echipa națională de tineret e obligatoriu să ai rezultate bune, având în vedere ultimele rezultate", a declarat Pancu, la emisiunea moderată de Mihai Mironică. 

Modifică setările cookies