EXCLUSIV | „Când am fost în pușcărie!” Becali, dialog spumos în direct! Ce a spus patronul când a fost întrebat de jocul echipei 

Gigi Becali nu mai vrea să comenteze prestația echipei sale.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 12:57
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 13:13

Odată cu numirea lui Edward Iordănescu pe banca tehnică, Gigi Becali a anunțat din nou că se retrage din spațiul public și nu va mai comenta prestațiile echipei sale și nu își va mai critica jucătorii. Mai mult, patronul a întărit din nou ideea că îl lasă pe noul antrenor să se ocupe de toate aceste aspecte și a spus că a vrut doar să discute despre transferul lui Moruțan

„Am o rugăminte, nu mai vreau să vorbesc, credeam că mă întrebați despre transferul lui Moruțan. Despre meci nu mă mai întrebați, el face totul, face ce vrea. Mi-am dat seama că greșesc și l-am băgat pe el. M-a luminat Dumnezeu, l-am pus pe Edi, face el ce știe, cred că face ce știe el să facă”, a declarat patronul la PRO X. 

„Vreau să scap de idolatria numită fotbal!” 
 

Întrebat despre declarațiile făcute de Vali Crețu la finalul meciului cu Sepsi, 1-1, după ce jucătorul a criticat antrenamentele făcute sub comanda lui Todoran, Becali a subliniat din nou că nu vrea să mai comenteze. 

„Care Crețu? Nu știu, nu mă mai întrebați, am răspuns pentru că voiam să vorbim de Moruțan, nu mă mai întrebați despre Crețu, despre Vasile. Vreau să stau liniștit, să scap de idolatria care se numește fotbal”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

„Când am fost în pușcărie!” 
 

Într-un dialog cu moderatorul emisiunii, după ce acesta l-a întrebat: „Știți când a fost cea mai bună perioadă a echipei?”, Gigi Becali a avut un răspuns care a stârnit reacții de amuzament: „Când am fost în pușcărie!”. Alex Rădulescu i-a replicat, spunând că în sezonul trecut, FCSB a avut un joc extrem de bun în perioada în care acesta nu mai vorbea în presă. 

Becali a concluzionat: „Acum vrei să îmi faci rău? Acum nu mai vorbesc deloc”. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies