Fotbal intern

Anamaria Prodan reacționează la vestea că Gigi Becali l-ar putea năși pe Laurențiu Reghecampf! Ce spune impresara

Agenta de jucători e recunoscută pentru temperamentul mai coleric pe care îl are.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 16:58
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 17:02

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este dată de presa mondenă din Romania ca fiind încheiată, iar pentru antrenorul celor de la CSU Craiova viața se pare că merge înainte.

Acesta pare că se află deja într-o nouă aventură din punct de vedere sentimental, ba chiar se spune că urmează să facă nuntă și să fie nășit chiar de Gigi Becali, patronul FCSB.

Anamaria Prodan a comentat și ea informația și a fost ironică când a venit vorba de posibila înrudire a patronului echipei bucureșetene cu Laurențiu Reghecampf.

"Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam 'maul'! Dacă are dovezi, să se apere, ok.

Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă.

Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată. Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii..... Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!", a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.

"Nașul Gigi Becali?!"

 

"Nașul Gigi Becali? (n.r. - Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus. Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe.

Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră... Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească", a spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies