Liga 1

„Spunea că nu e bun, că e gras!” Reacție de ultimă oră după ce Gigi Becali a anunțat pe ce jucător a pus ochii 

Gigi Becali are în continuare mutări pregătite pentru piața transferurilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 17:47
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 17:53

După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan, patronul FCSB a anunțat că mai pregătește câteva mutări în această perioadă de mercato. Unul dintre obiectivele sale este Hervin Ongenda, fotbalistul lui Botoșani, după cum a anunțat chiar el. 

Valeriu Iftime a comentat interesul lui Gigi Becali pentru jucătorul său și a dezvăluit că i l-a propus pe Ongenda în urmă cu un an, însă finanțatorul FCSB nici nu a vrut să audă. 

„E prima dată când aud despre așa ceva. Gigi nu m-a căutat să mă întrebe de Ongenda. Eu când i l-am propus acum vreun an pe Ongenda lui Gigi, el strâmba din nas și spunea că nu e bun, că e gras și așa mai departe.

Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect față de Croitoru și nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă. Dar nu am nicio soluție bună pentru înlocuirea lui Ongenda”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport

Întăriri pentru Edward Iordănescu la FCSB 
 

Gigi Becali a anunțat recent că i-a promis doi jucători noului său antrenor de la echipă, iar unul dintre ei este Ongenda, cel pe care l-a urmărit în meciul cu Rapid, de duminică seară. 

„I-am promis doi jucători, din România, unul l-am propus aseară și i-am spus ce părere are, de unul a spus că îl avea pe listă la CFR. Unul care a jucat aseară. Nu, nu e de la Rapid (n.r.: aseară s-a jucat Botoșani - Rapid 0-2). Ce treabă am eu cu Rapidul!? 

E vorba de unul care-mi place mie foarte mult de la Botoșani. Nu e vorba de Chindriș!

Ongenda de la Botoșani. Un jucător care-mi place foarte mult, e Ongenda, l-am văzut aseară. Dar stai să vedem dacă pot să-l iau, ei sunt prienteni cu mine și dă jucători la CFR, la Craiova”, a spus patronul pentru Digi Sport. 

„Sunt foarte dificil când trebuie să dau ok-ul pentru un jucător!” 
 

Edward Iordănescu a vorbit despre criteriile pe care le are atunci când își dă acceptul pentru un transfer la echipă. Întrebat despre zvonurile apărute legate de o posibilă mutare a lui Claudiu Keșeru la echipa sa, antrenorul a oferit un răspuns tranșant. 

„După cum mă știți, nu fac aprecieri publice în sensul ăsta despre jucători, despre eventualele transferuri. Cred că la un club profesionist aceste lucruri trebuie să se întâmple în spatele scenei.

Când sunt jucători interesanți pentru club, îi monitorizăm. Sunt foarte dificil când trebuie să dau ok-ul pentru un jucător. Vreau să-l înțeleg din toate punctele de vedere, uman și fotbalistic. Keșeru este un jucător care nu mai are nevoie de prezentări, dar vom vedea.

Am transmis conducerii că prima dată vreau să evaluez lotul pe care îl avem deja”, a declarat Iordănescu recent.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies