EXCLUSIV | „Așa e teatrul lui Șumudică!” Replica lui Gigi Becali pentru antrenorul CFR-ului: „Vedem noi dacă mai pierde două meciuri”

Gigi Becali a comentat declarațiile făcute recent de Marius Șumudică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 19:09
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 19:12

Patronul FCSB-ul a comentat cele mai recente înțepături ale lui Marius Șumudică la adresa echipei sale, după ce tehnicianul a spus că a primit o fotografie cu un Tico, pe care era pus un abțibild cu FCSB. 

Gigi Becali a dezvăluit că nu s-a supărat pe antrenorul lui CFR Cluj, însă i-a transmis acestuia să fie mai atent la declarațiile făcute. 

  • EXCLUSIV | „Așa e teatrul lui Șumudică!” Replica lui Gigi Becali pentru antrenorul CFR-ului: „Vedem noi dacă mai pierde două meciuri”

„Nu mă bag, Șumudică nu e..așa face el tralalala, așa e teatrul lui, dar Șumudică e om bun. Nu e raunchiunos, nu e rău. Știam sigur că se va împăca, nu ține el dușmănie. Nu e om rău. Că se dă el mare, e treaba lui, o să vedem noi după aia, la final. 

Eu nu m-am supărat, dar nu trebuia el să zică de FCSB. Adică FCSB sunt eu, bă, dacă ai ceva cu MM, zi de MM, răspunde-i lui Todoran, dar când vorbești de FCSB mă ataci pe mine și cred că am făcut niște gesturi pentru el. El nu a făcut niciodată un gest pentru mine. 

Nu-i frumos să faci asta, dar s-a scăpat și el, sperăm să nu mai facă. Sau el cred că știe, păi ăia visează Liga Campionilor, nu îi interesează pe ei Conference cutare și foarte bine fac. Nu s-a calificat, dacă mai pierde două meciuri, să vedem dacă o să mai vorbească așa de mult. Mai bine să nu își piardă prietenii, că nu-i frumos. 

Nu vreau să vorbesc de CFR, dar așa lui Șumudică: 'Băi, vezi de treaba ta și nu te mai certa cu lumea pentru ceva ce nu poți să știi dacă o să fii acolo toată viața'”, a spus Gigi Becali la PRO X.  

„Am primit o poză cu un Tico bleu!”
 

La finalul meciului cu CS Mioveni, pe care CFR Cluj l-a câștigat cu 1-0, datorită golului înscris de Petrila, Marius Șumudică a avut o remarcă la adresa roș-albaștrilor, după ce Dinu Todoran a spus că echipa sa trebuie să facă doi pași în lupta la titlu, dacă ardelenii vor să o ia pas cu pas pentru a câștiga.

„Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico bleu, foarte frumos, și printre multe alte abțibilduri era un abțibild și cu FCSB”, a spus Marius Șumudică la finalul meciului cu CS Mioveni. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies