EXCLUSIV | "E cinci clase peste Pintilii, va fi cel mai mare jucător al României!" Gigi Becali are un nou favorit

Patronul roș-albaștrilor susține că are un mijlocaș central cu calități excepționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 13:20
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 14:30

În direct la Ora Exactă în Sport, vineri dimineața, Gigi Becali a evidențiat, în stilul său clasic, un alt jucător de la FCSB despre care se vorbește de la puțin spre foarte puțin. 

Adrian Șut (22 de ani), fotbalistul care poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca stoper, e perceput de Becali drept un înlocuitor excelent pentru jucătorul pe care-l lăuda mereu latifundiarul, Mihai Pintilii, actual secund al lui Dinu Todoran.

Gigi Becali, rafală de laude spre Adrian Șut

 

Omul de afaceri e de părere că Adrian Șut, fost juctător la Academica Clinceni, are clarviziune în joc și un rol dublu: esențial la recuperare și cu o contribuție esențială și pe faza de construcție. 

"Cel mai mare jucător al României care a fost vreodată va fi Șut. E cinci clase peste Pintili, vede jocul, pasează în fracțiune de secundă.

E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X, vineri dimineața.

Adrian Șut e accidentat

 

Adrian Șut a sosit în 2019 la FCSB, de la Academica Clinceni. Ulterior, el a fost împrumutat un an la gruparea ilfoveană, iar în sezonul trecut a adunat 27 de meciuri în tricoul roș-albastru. În acest sezon, fotbalistul nu a evoluat pentru FCSB, fiind accidentat.

În prezent, în fața liniei defensive evoluează Ovidiu Popescu, însă și Alexandru Crețu poate evolua ca mijlocaș defensiv. Crețu joacă la FCSB în centrul blocului defensiv, alături de brazilianul Paulo Vinicius. 

Duminică, de la ora 21:30, FCSB întâlnește pe Rapid, de la ora 21:30, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1. 

Modifică setările cookies