Gigi Becali Andrei Vlad FCSB Superliga

EXCLUSIV | „Nu mă mai supăr!” Gigi Becali l-a iertat pe Vlad, însă pune o condiție pentru a-l lăsa în poartă: „Asta trebuie să facă”

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de portarul Andrei Vlad!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 17:12
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 17:24

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB. Portarul de 22 de ani a fost la un pas să se despartă de vicecampioana României, după ce Gigi Becali, dezamăgit de eliminarea din Conference League, luase decizia de a-l trimite la Universitatea Craiova, club de unde l-a „furat”, după cu spune chiar el, în 2017.

Becali s-a răzgândit în privința lui Vlad și anunță că goalkeeperul va apăra poarta FCSB-ului până se va transfera la altă echipă.

„Vlad, ori plecă ori trebuia să joace. Bine, o să vorbesc cu el, am să-i spun eu personal să riște mai mult chiar dacă greșește nu mă deranjează. O să-i zic 'da, tată, poți să greșești că nu mă supăr. Să ieși mai mult pe centrări'”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Andrei Vlad a fost cumpărat de FCSB de la Universitatea Craiova cu 400.000 de euro, pe când avea doar 18 ani. În 84 de meciuri pentru echipa patronată de Gigi Becali, a încasat 82 de goluri, iar în 34 de partide a păstrat poarta intactă. 

Modifică setările cookies