EXCLUSIV | „Acolo altcineva comandă, nu Varga!” Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre situația de la CFR Cluj

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 11:39
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 12:15

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Dumitru Dragomir a vorbit despre conducerea CFR-ului.

Situația de la CFR Cluj a ajuns și în publicațiile din străinătate. Bătaia între oficialii clujeni de la finalul partidei cu Steaua Roșie Belgrad, 1-6 la general, și interzicerea lui Marius Șumudică la antrenament, acesta fiind nevoit să le vorbească jucătorilor într-un garaj, au fost evenimente contrare cu imaginea CFR-ului din utlimii ani. 

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir susține că nu Neluțu Varga este cel care decide la gruparea din Gruia, cu toate că omul de afaceri era acuzat pentru demiterile lui Șumudică și Marian Copilu.

Dragomir: „Au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică”
 

Și Petrescu și Șumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Știu mai multe dar tac, se zice că nu Neluțu Varga este șef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică. Acolo altcineva comandă, nu Varga. 

Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Șumudică nu poți să îi zici nimic. Șumudică moare pe mâna lui, așa cum s-a întâmplat”, a declarat fostul președite al LPF la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!