Liga 1

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii lui Șumudică: ”Dacă le dădeai buletinul, nu știau cum îi cheamă”

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad în Europa League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 13:23
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 13:43

Campioana României a făcut un meci slab și a fost învinsă în iadul de pe Maracana din Serbia. Cel mai probabil, CFR va juca în Conference League, rezultatul de 4-0 fiind foarte greu de întors.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, crede că jucătorii CFR-ului sunt principalii vinovați pentru această înfângere. El crede că Marius Șumudică a făcut tot ce ținea de el, însă lotul nu este unul potrivit pentru competițiile europene:

  • EXCLUSIV Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii lui Marius Șumudică: ”Dacă le dădeai buletinul, nu știau cum îi cheamă”

”Șumudică este un antrenor foarte bun, are lot slăbuț, pentru campionatu României să zicem că poate să facă față și să se lupte la titlu, dar pentru Europa e la distanță mare. Nu el e vinovat de rezultate, vinovați sunt jucătorii. Jumătate din echipă nu are ce să caute la CFR.

Păi ce, jumătate din echipă juca la Dan Petrescu, sau la Edi Iordănescu? Dacă a fost adus ca să facă curățenie și să împrospăteze echipa, atunci conducătorii CFR-ului sunt de felicitat. Dacă l-au adus ca să îl sacrifice, atunci îi vor da un picior în fund, așa cum au pățit mulți alții, iar apoi îl vor regreta.

Convingerea mea este că deocamdată are echipă să se bată la titlu în România, dar în Europa e departe. Doar greșeli individuale. Cei bătrâni au jucat cel mai slab, ca niciodată. Unii fotbaliști nu au moral de competiție mare și când au văzut atmosfera de la Belgrad, și dacă le dădeai buletinul în mână nu știau cum îi cheamă”, a spus Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport.

În campionat, CFR va juca la Argeș în următoarea etapă, sâmbătă, de la ora 21:30. Returul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad se joacă joi, 26 august, de la pra 21:30, în direct pe PRO TV.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies