Liga 1

Răzmeriță la CFR? Trei nume grele din vestiarul CFR-ului, taxate de Neluțu Varga 

Cinci jucători importanți din lotul campioanei României s-au opus demiterilor lui Marius Șumudică și Marian Copilu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 10:02
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 10:23

Săptămâna trecută, după eliminarea rușinoasă din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6 la general, CFR s-a aflat într-un continuu haos. Ziua următoare după partidă, Marius Șumudică nu a fost lăsat să conducă antrenamentul, fiind nevoit să le vorbească jucătorilor dintr-un garaj. Chiar dacă fotbaliștii campioanei României și-au susținut antrenorul la nivel declarativ, Neluțu Varga nu a ținut cont de acest aspect și i-a reziliat contractul lui Șumudică. 

De altfel, și Marian Copilu a avut aceeași soartă. Nemulțumit de campania de achiziții din această vară, finanțatorul clujenilor a decis să îl concedieze pe preseședintele clubului, iar acest lucru a fost contestat de Deac, Camora, Latovlevici, Chipciu și Arlauskis, potrivit as.ro. Însă demersul celor cinci „grei” din vestiarul CFR-ului nu a avut succes, astfel încât Marian Copilu și Marius Șumudică nu au mai continuat la echipă. 

  • Răzmeriță la CFR?! Trei nume grele din vestiarul CFR-ului, taxate de Neluțu Varga

Însă potrivit aceleiași surse, Deac și Camora s-au schimbat, și nu au mai împărtășit aceeași opinie ca cei trei răzvrătiți, acesta fiind motivul pentru care au jucat în meciul cu FCSB, 4-1. Chipciu, Latovlevici și Arlauskis nu au făcut parte din lotul CFR-ului împotriva echipei conduse de Edi Iordănescu, iar viitorul lor la gruparea din Gruia este incert în acest moment. 

Cu toate acestea, după primele șapte etape din Liga 1, CFR este lider incontestabil, cu 21 de puncte, având numai victorii pe linie. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies