EXCLUSIV | „A fost un offside doar de un pas!” Finanțatorul CFR-ului a vorbit după victoria controversată cu Mioveni

CFR a câștigat meciul cu CS Mioveni cu un gol marcat din offside. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 August 2021, 10:45
Data actualizarii: Sambata 07 August 2021, 11:00

CFR Cluj a câștigat meciul cu CS Mioveni cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Petrila, dintr-o poziție de offsaid, dar Ștefan Gadola îi ia apărarea tușierului și susține că a fost o greșeală intenționată.

„Eu de mult mi-aș dori să fie VAR și să fie un arbitraj cât se poate de corect. Am și pierdut pe mâna arbitrilor, am fost probabil avantajați la faza aceea, dar nu a fost un offside atât de mare. A fost chiar un pas. Din întâmplare, arbitrul de tușă nu a observat acel pas, eu nu îl pot acuza. La televizor, în fotoliu, vedem mai bine, dar unul care este acolo și fuge vede mai greu”, a declarat Ștefan Gadola la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

  • EXCLUSIV | „A fost un offside doar de un pas!” Finanțatorul CFR-ului a vorbit după victoria controversată cu Mioveni

Finanțatorul echipei clujene a ținut să îi ia apărarea și lui Marius Șumudică, pentru care și-a exprimat încrederea în mod public.

„Așteptăm să vedem un alt Șumudică”
 

„Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gandește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a dezvăluit Gadola. 

De asemena, omul de afaceri merge pe mâna antrenorului și în conflictul pe care l-a avut cu Alexandru Chipciu și a mărturisit că jucătorul nu a primit nicio sanțiune pentru comportamentul acid pe care l-a avut la ședințele de pregătire. 

„Chipciu nu a primit nicio amendă”
 

„Personal, eu nu am intrat niciodată în aceste probleme. Conducerea l-a lăsat pe Șumudică, el este antrenor, el a vazut ce a facut Chipciu. Chiar Șumudică și-a dat seama că e bine să-l ierte și să îl introducă în echipă. Nu a primit nicio amendă. A greșit, se mai întâmplă”, a precizat Gadola. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies