Liga 1

CS Mioveni - CFR Cluj 0-1 | Șumudică obține 4 victorii în Liga 1 și o duce pe CFR pe primul loc 

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu CS Mioveni. 
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 23:23
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 23:23

CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

 

  • CS Mioveni - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 21:30! Nou-promovată versus campioană

Final.

Min. 88: Ocazie CFR Cluj! Omrani îl angajează cu o pasă pe Chipciu, iar mijlocașul clujenilor trage spre poarta, dar Ducan are o nouă intervenție foarte bună.

Min. 82: Ocazie CS Mioveni! Argeșenii puteau să egaleze campioana României în urma unei faze fixe. Centrarea lui Massaro a fost reluată de Garutti, dar Bălgrădean îi salvează pe clujeni. 

Min. 49: GOL CFR Cluj! Petrila deschide scorul în urma unei acțiuni suspecte de offside.

Min. 46: A început repriza a doua. 

Pauză.

Min. 45: Ocazie CFR Cluj! Elevii lui Șumudică puteau da lovitura înainte de pauză, dar șutul trimis de Costache este respins de Ducan. 

Min. 42: Ocazie CS Mioveni! Blănaru șutează din unghi, dar Bălgrădean este pe poziții și respinge mingea trimisă de jucătorul argeșean. 

Min. 18: Ocazie CFR Cluj! Denis Ciobotariu trimite o lovitură de cap din corner care trece pe lângă poarta apărată de Ducan.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start:

CS Mioveni: Ducan - Scarlatache, Balaur, Garutti - Oancea, Panait, Dumitriu, Șerbănică - Blănaru, Rusu, Buziuc

CFR Cluj:


Campioana CFR Cluj o întâlnește astăzi pe CS Mioveni, formație ce a promovat în acest sezon în prima ligă.

CS Mioveni - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 21:30

Duelul va fi unul foarte interesant, deoarece va expune diferența dintre o echipă de cupă europeanăă și o echipă ce va încerca să se salveze de la retrogradare.

Meciul se va juca la Mioveni, de la ora 21:30, fiind precedat de duelul FC Botoșani - UTA Arad. În etapa trecută, CS Mioveni a reușit să o învingă surprinzător pe Sepsi, astfel că echipa este capabilă să producă surprize.

"CFR este extrem de puternică!"

"Am un meci foarte important și vreau să fac 12 puncte. Suntem pe primul loc și suntem la 90 sau 120 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzați-mă, marți și miercuri stau și se uită la TV și comentează. Ele se uită la TV și văd și aud Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Deranjează și încearcă să...

Bă, oameni buni, înțelegeți încă o dată că CFR este extrem de puternică. Are un antrenor care are destulă experiență. Am câștigat trofee la viața mea și am antrenat în Turcia, unde am fost ales antrenorului anului. Am venit aici să fac ceva. Toți cunoscătorii de fotbal să nu mai vorbească urât de CFR. Să-l atace pe Șumudică, dar să nu mai vorbească urât de club și de jucători, care și-au dat viața pe teren", a spus Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, la conferința de presă ce a precedat meciul.

Echipele probabile

CS Mioveni: 68. Ducan - 27. Garutti, 14. Al. Iacob, 15. Scarlatache - 26. D. Oancea, 23. A. Panait, 11. L. Dumitriu, 13. Șerbănică - 19. Blănaru, 90. B. Rusu, 20. Buziuc

Rezerve: 22. I. Popescu, 7. D. Toma, 8. Vereș, 9. Massaro, 10. Coșereanu, 16. Rădescu, 17. A. Cristea, 25. I. Balaur, 80. Dat

Antrenor: Alexandru Pelici 

CFR Cluj: 87. Arlauskis - 4. Cr. Manea, 6. Graovac, 13. D. Ciobotariu, 14. Latovlevici - 76. G. Fofana, 21. Tahiri - 18. V. Costache, 7. Ad. Păun, 27. Petrila - 22. Debeljuh

Rezerve: 34. Bălgrădean, 8. Sigurjonsson, 9. Omrani, 10. C. Deac, 11. Chipciu, 28. Hoban, 45. Camora, 75. Gâdea, 92. Cestor

Antrenor: Marius Șumudică

Stadion: Orășenesc, Mioveni 

Arbitru: Andrei Chivulete / A1: Vladimir Urzică, A2: Andrei Constantinescu

Modifică setările cookies