EXCLUSIV | Sansa URIASA ratata de Koljic din cauza accidentarii horror din meciul cu Iasi: "Era in vederile lui Dinamo Kiev si a altor echipe!"

Elvir Koljic se afla in perioada de recuperare dupa ce a fost accidentat grav de Mihalache de la Poli Iasi.

Presedintele Universitatii Craiova, Sorin Cartu, a dat noi detalii despre starea de sanatate a atacantului bosniac. El a spus la PRO X ca fotbalistul de 25 de ani se recupereaza si este asteptat sa revina treptat in programul echipei.

De asemenea, Cartu a dezvaluit ca Elvir Koljic era urmarit inainte de accidentare de cateva echipe din strainatate, printre care si Dinamo Kiev. Insa, din cauza evenimentului nefericit, atacantul a ratat un transfer foarte bun.

"Este tot in recuperare. Cand nu te mai doare piciorul si musculatura e refacuta, poti usor-usor sa revii. Trebuie sa fii acolo ca sa intri in ritmul jocului. E puternic, prin cate a trecut saracul... Ghinioane mari. Iar faptul ca era in vederile lui Dinamo Kiev si a altor echipe.. putea sa fie obiectul unui transfer. E puternic, un bosniac cu caracter puternic, prin cate au trecut ei ca popor...", a spus Sorin Cartu la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies