EXCLUSIV | "Petrea era un tip care știa după partidă ce să spună, chiar dacă toată lumea știa care e adevărul!" Duckadam, îngrijorat pentru FCSB înaintea meciului din Kazakhstan

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 12:22
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 12:56

Fostul angajat al FCSB a fost tranșant în declarații.

Helmuth Duckadam nu s-a ferit în a spune lucrurilor pe nume și a vorbit despre situația de la FCSB, acolo unde Dinu Todoran a recunoscut că Gigi Becali se ocupă cu schimbările, iar fostul portar a făcut o comparație între actualul și fostul antrenor al bucureștenilor, Toni Petrea.

"Rezultatele probabil că se vor vedea în timp. Până acum au obținut victorii, dar nu au fost victorii foarte lejere. Au fost cu destule emoții. Alibec e un jucător bun, dar se pune probleme de cum se va acomoda la CFR. E un lider, însă nu știu cum va reuși să fie un lider la CFR, unde sunt mulți fotbaliști cu "state" vechi. Va trebui să se schimbe, pentru că nu cred că poate să facă gesturi față de Deac, Hoban sau ceilalți.

Depinde de el acum. Că va reuși sau nu, vom vedea în următoarea perioada. Nu, nu cred că vor avea emoții cu adversarul din Gibraltar. Trebuie abordat meciul cu mare seriozitate, fiindcă poți să obții calificarea din tur și să te concentrezi pe campionat mai bine. Va fi greu pentru FCSB, va fi și o căldură foarte mare. Deplasare foarte lungă, FCSB cu câțiva jucători indisponibili, să vedem cine joacă, cine nu. Sigur, e favorită, dar nu se știe. Sper să vină cu un rezultat bun de acolo.

Petrea era un tip care știa după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea știa care e adevărul. Mi se părut o atitudine bună a lui Todoran, dar nu mă mai întrebați chestii din astea. Nu cred că poate să revină Reghecampf", a spus Helmuth Duckadam la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!