Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan-Reghecampf FCSB Gigi Becali Superliga Noi detalii din perioada lui Reghecampf la FCSB: "Nu a avut niciodata salariul de care spunea Gigi!" Cat incasa antrenorul

Noi detalii din perioada lui Reghecampf la FCSB: "Nu a avut niciodata salariul de care spunea Gigi!" Cat incasa antrenorul 

Anamaria Prodan a vorbit despre perioada in care sotul ei era antrenor la echipa lui Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Iulie 2021, 09:50
Data actualizarii: Duminica 18 Iulie 2021, 09:51

Laurentiu Reghecampf a fost antrenorul echipei lui Gigi Becali de doua ori, ambele sale mandate au durat cate doi ani: 2012-2014, 2015-2017. Relatia dintre cei doi a fost intotdeauna extrem de stransa, iar in acea perioada s-a zvonit ca salariul sau ar fi fost unul dintre cele mai mari din Liga 1. 

Tot in acea perioada au aparut si zvonurile infidelitatii lui Laurentiu Reghecampf si s-a zvonit ca ar fi cumparat un salon si doua apartamente femeilor cu care o insela pe Anamaria Prodan. Impresarul a vorbit despre perioada respectiva, dezvaluind ca sotului sau i-ar fi fost imposibil sa achizitioneze bunurile mentionate tinand cont ca salariul sau nu era atat de mare. 

  • Noi detalii din perioada lui Reghecampf la FCSB: Nu a avut niciodata salariul de care spunea Gigi! Cat incasa antrenorul

Anamaria a dezvaluit si care era salariul pe care Reghecampf il incasa de la Gigi Becali, iar suma nu se apropia de zvonurile aparute. 

"Eu cred ca toata aceasta mizerie a fost facuta de Becali. Cum sa ii dea Reghe aleia atatia bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost niciodata de 15.000, asa cum zicea Gigi, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro.

Fiecare traieste la nivelul banilor pe care ii are. Eu zic ca vedeam daca era ceva de genul. Iar pe vremea lui Raiciu, adica in vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii. Iar pe atunci, fetele erau pe 100 de euro", a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!