EXCLUSIV | Dan Petrescu a reusit sa transfere in China 2 jucatori de la CFR Cluj! Ce se intampla cu plecarea lui Omrani la FCSB

Dan Petrescu CFR Cluj Ciprian Deac FCSB Kevin Boli Superliga EXCLUSIV | Dan Petrescu a reusit sa transfere in China 2 jucatori de la CFR Cluj! Ce se intampla cu plecarea lui Omrani la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iunie 2018, 11:49
Data actualizarii: Sambata 09 Iunie 2018, 11:53

Dan Petrescu si-a indeplinit dorinta!

CFR Cluj a acceptat ofertele primite de la noua echipa a lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng, pentru Kevin Boli si Ciprian Deac! Acestia vor pleca in prima liga din China in aceasta vara. Dan Petrescu anuntase ca ii doreste pe cei doi la conferinta de presa de la despartirea de CFR Cluj.

Din informatiile www.sport.ro, cele doua transferuri au fost rezolvate!

"Vreau sa iau doi jucatori de la CFR Cluj acolo. Nu pot sa iau decat 2 jucatori ca asa e regulamentul in China, nu poti sa schimbi mai multi straini. Cei care sunt acolo trebuie sa-si rezilieze contractele care sunt foarte mari. Boli e ca si facut, plus imi mai doresc un jucator, n-are rost sa ma ascund, vreau sa-l aduc pe Ciprian Deac" a spus Dan Petrescu la conferinta de presa de despartire de CFR Cluj.

Boli si Deac nu sunt singurele plecari de la CFR Cluj. Omrani este la un pas de FCSB! Aflati detalii despre transferul atacantului la echipa lui Gigi Becali si cat va incasa CFR pentru Boli si Deac, diseara la jurnalul din sport de la Pro TV de la ora 19.40!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!