Kevin Boli Farul Constanta Gica Hagi UTA Arad Superliga

FOTO Reacția nervoasă a lui Gică Hagi după primul gol marcat de UTA Arad. Nu s-a mai abținut și a țipat la un jucător

Farul Constanța și UTA Arad au jucat în restanța din etapa a cincea, din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:36
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:45

Aflate în poziții total diferite în clasament, cele două formații aveau nevoie de cele trei puncte. Farul Constanța pentru a-și consolida locul în play-off, în timp ce UTA Arad pentru a ieși din zona retrogradării. 

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru oaspeți. În minutul șapte, Micovschi a șutat foarte bine la colțul lung, după ce a primit o pasă excelentă de la Ofosu.

Gică Hagi, nemulțumit de intervenția lui Kevin Boli

Imediat după marcarea golului, camerele de filmat l-au surprins pe tehnicianul constănțenilor în timp ce îi reproșa lui Kevin Boli că și-a scăpat din marcaj adversarul. "Kevin, fast (n.r. - repede)" i-a strigat Hagi, gesticulând destul de nervos. 

Farul Constanța, contract prelungit cu unul dintre sponsori

Academia lui Gică Hagi a prelungit parteneriatul pe care îl avea cu OMV Petrom. Cubul din Constanța urmează să încaseze mai mulți bani decât în ani precedenți.

Noul contract va aduce 2.4 milioane de euro în vistieria clublui de la malul mării, potrivit profit.ro, mai mult cu 800.000 de euro față de cel anterior, care a avut o valoare de 1.8 milioane de euro.

„Contractul cu OMV Petrom acoperă mai bine de jumătate din costurile Academiei Hagi. Ei sunt sponsorul principal al Academiei Hagi”, a punctat Gică Popescu.


Hagi a semnat un contract important pentru Farul Constanța (23.10.2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!