Petrescu, printre MARII BOGATI ai PLANETEI in fotbal! Anunt URIAS in ultima zi la CFR: ce buget are in China

Autor: Sport.ro
Joi 07 Iunie 2018, 14:49

Dan Petrescu se desparte de CFR pentru echipa de pe ultimul loc din China.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Super Dan va incerca sa o salveze pe Guizhou Hengfeng de la retrogradare. Are o victorie in 11 meciuri si doar 4 puncte acumulate pana acum in campionat. Daca reuseste minunea, Petrescu va avea la dispozitie un buget fara limita pentru a reconstrui echipa.

"Avem buget nelimitat. Numai ca sunt probleme. Jucatorii chinezi sunt foarte scumpi, straini ai voie numai trei in teren. Am buget nelimintat, pot sa fac ce vreau, numai sa putem sa luam pe cine vrem. Din sezonul viitor, poti sa dai numai 5 milioane pe straini. Strainii ai doar 3 care joaca si unul sta in tribuna. Cand eram eu data trecuta, aveam voie cu 5 straini, era mult mai bine. Cu strainii eram o echipa mai puternica. Oferta a fost imposibil de refuzat. Sunt oameni disperati care cred ca numai un nebun ca mine poate sa salveze echipa. Le-am zis ca si eu cred la fel", a spus Petrescu.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT