"Da-mi-l gratis si-l las sa plece cand vrea el!" Dezvaluiri senzationale: ce i-a spus Gigi Becali lui Iftime despre transferul lui Harut la FCSB

"Da-mi-l gratis si-l las sa plece cand vrea el!" Dezvaluiri senzationale: ce i-a spus Gigi Becali lui Iftime despre transferul lui Harut la FCSB

Transferul lui Denis Harut la FCSB a picat in ultimul moment. 

Dupa ce fotbalistul s-a intors la FC Botosani, patronii celor doua echipe au vorbit la telefon, comentand motivele pentru care mutarea nu s-a concretizat. 

Gigi Becali a declarat ca i-a spus lui Valeriu Iftime in ce conditii l-ar fi lasat pe Harut sa plece de la FCSB in orice moment si-ar fi dorit acesta, folosindu-se de exemplul lui Morutan. 

"Am vorbit cu Iftime. Si el stia din auzite ce a fost la negocieri. I-am zis asa: 'Daca il iubesti asa de mult, da-mi-l gratis si semnez cu el ca pleaca gratis cand vrea el! Ii pun clauza sa plece liber'.

La mine oamenii nu sunt sclavi, dar daca dau 700.000 de euro, vreau sa am si eu siguranta ca pot recupera macar ce am investit. A inteles si Iftime.

I-am mai dat exemplul Morutan. 'Daca semnam cum zici tu sau cum voiau altii, nu mai luam niciun ban pe Morutan nici eu, nici tu'. De ce? Pai, la inceput a jucat cum a jucat. Acum a inceput sa ii creasca mult cota.

De la 10 ajungea la 20 de milioane si daca mai avea doi ani zicea: 'Ia stai ca nu mai prelungesc si iau eu cateva milioane de euro, ca plec gratis'. Asta este adevarul", a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Cei doi patroni se intelesesera in privinta transferului, acesta picand din cauza ca fotbalistul nu a fost multumit de conditiile contractuale oferite de cei de la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies