Enigma Nicolo Napoli. „Cârpa lui Mititelu” sau antrenor? Florin Caramavrov scrie după Rapid - FCU Craiova 1-2

Nicolo Napoli Adrian Mititelu FCU Craiova Florin Caramavrov Superliga
Florin Caramavrov
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 08:05
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 08:17

Florin Caramavrov scrie despre tehnicianul care a bătut Rapidul în Giulești, ajungând la 7 meciuri la rând fără înfrângere. E antrenor sau nu este? E doar o marionetă sau știe și ceva meserie?

Eu am zis că e antrenor, chiar la penultimul mandat. A mai avut o serie din asta cu multe victorii, echipa juca. Am și scris: „Dom'le, e bun!” După aia, mi-a spus un om de fotbal că, de fapt, italianul e praf. Că Mititelu îi făcea echipa și din închisoare și că îi transmitea chiar schimbările. Că nu știe engleză, nu se poate înțelege cu jucătorii străini, că n-avea nimic de spus, nici la antrenamente, nici la meciuri. Măi, să fie! Și-atunci, cum? Cum m-am păcălit? Cum ne-a păcălit?

Și-acum, vine iar și dă fotbalul din Oltenia peste cap. E invincibil de 7 meciuri, a bătut Rapidul în Giulești. Mai bine zis, a subordonat Rapidul în Giulești. Alde Dugandzic și Compania, care dădeau acasă câte trei goluri pe meci, chiar și mai multe, că a fost 4-1 cu Voluntari, nu au reușit să-și creeze ocazii clare de gol. Au fost niște șuturi așa și-așa, o lovitură de cap și cam atât. În schimb, Bauza, Bahassa și Baeten au făcut ravagii prin mult lăudata apărare rapidistă.

Adică Mister Napoli, teoretic zic, a nimerit atât tactica defenisvă, cât și pe cea ofensivă. Privind meciul, zici că omul e meseriaș, nu-i așa? Și, totuși, de ce nu și-a găsit până acum un alt angajament, cu o mică excepție la Poli Iași? De ce nu l-a vrut nimeni prin Italia, măcar pe la Serie C?

Foarte ciudat, orice s-ar spune.

Și dacă Napoli nu e maestrul, înseamnă că Mititelu e mai bun ca Mutu! Și, atenție, nu are licență. Sau Becali e mai bun ca Dan Petrescu, fiindcă tocmai l-a bătut la Cluj!

Vă dați seama ce grozăvii se întâmplă în campionatul românesc? Patronii sunt și antrenori, antrenorii nu sunt antrenori, fanii sunt plătiți de patroni, huliganii nu pot fi identificați, arbitrii nu se descurcă nici cu VAR-ul. Să mai zic?

Concluzionând ce am scris mai sus, eu mă păcălesc din nou și zic că Napoli e antrenor, că el a stat dom'le pe bancă. Sau lângă bancă, mă rog. Și când va accepta a 9-a oară propunerea lui Mititelu, să fim fericiți!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!