"E un paradox! Pe acelasi stadion se aplica reguli diferite!" Liga 1 a luat foc dupa ultimele decizii ale lui Iohannis

Narcis Raducan Arena Nationala Liga 1 Superliga "E un paradox! Pe acelasi stadion se aplica reguli diefrite!" Liga 1 a luat foc dupa ultimele decizii ale lui Iohannis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 18:21
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 18:24

Liga 1 va reveni fara spectatori, insa nu toaa lumea e de acord cu asta si cu masurile luate in Romania.

Oamenii din jurul Ligii 1 nu inteleg ultimele reglementari din Romania si nu concep cum pot fi aplicate reguli diferite pe acelasi stadion. Liga 1 va reveni fara spectatori, insa la un eveniment in aer liber sunt permise pana la 500 de persoane, incepand cu 1 iunie, conform declaratiilor presedintelui.

"E un paradox! Pe acelasi stadion se pot aplica reguli diferite! La fotbal nu e voie cu spectatori, dar daca e un concert, se permite sa participe 500 de oameni.", a spus Narcis Raducan la Digi Sport.

Asta inseamna ca un meci din Liga 1 se poate disputa pe Arena Nationala fara spectatori, dar in cazul unui concert sau alt eveniment, sunt permise pana la 500 de persoane.

"E acelasi fenomen. Daca te antrenezi fizic o perioada mai buna, fotbalul nu se uita atat de repede. Nu se va observa aproape deloc faptul ca au stat pe bara atat de mult timp. Eu cred ca e valabil pentru toata lumea. Nu stii cum iti regasesti echipa dupa aceasta perioada. Fiind o situatie unica, nimeni nu era pregatit cu retetea ideala. Toata lumea se teme putin de inceput.

Tocmai pe aceste reflexe ma bazez nici eu. Sa ai sticluta ta e in regula, sa te speli pe maini, asta se intampla. Atat timp cat sunt camere de luat vederi va fi totul ok. Dincolo de camerele de vedere, e clar ca nu se vor respecta aceste reguli", a declarat Narcis Raducan, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!