Liga 1

Declaratia care il va INFURIA pe Gigi Becali! Patronul din Liga 1 care este de acord cu EXCLUDEREA unei echipe din campionat daca un jucator e pozitiv de Covid-19

Anuntul lui Razvan Burleanu, conform caruia echipele din Liga 1 care au in lot o persoana testata pozitiv de Covid-19 risca excluderea din campionat, a starnit multe reactii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 10:24
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 10:25

Gigi Becali este una dintre cele mai vehemente voci care se opune propunerii lui Burleanu de a exclude o echipa din campionat in cazul in care un jucator este testat pozitiv. 

Patronul FCSB a reactionat in exclusivitate pentru www.sport.ro si PRO TV, afirmand ca cei care au decis acest lucru au gandit cu fundul, nu cu capul. 

La pol opus de Gigi Becali este patronul lui Botosani, Valeriu Iftime, care gaseste propunerea lui Burleanu ca fiind normala si corecta, afirmand ca a propus chiar el aceasta solutie. 

"Si eu am propus chestia asta. Exista aceasta posibilitate ca echipa care are un bolnav sa aiba tot lotul pozitiv, asa ca tot grupul trebuie exclus. Bineinteles ca sustin aceasta masura. Nu a venit de la domnul Burleanu aceasta propunere, ci de la noi. 

Ideea initiala era ca atunci cand se gaseste unul bolnav sa fie suspendat tot campionatul, ceea ce e o prostie mare. Noi nu am fost de acord si am spus mai degraba ca echipa care nu a avut grija si a avut acest ghinion sa iasa din campionat. E clar, exista varianta ca tot grupul sa aiba probleme si echipa sa nu mai joace. Daca e un focar de infectie, gata, e clar", a declarat Iftime pentru Digi Sport

Modifică setările cookies