"E omul potrivit la momentul potrivit!" Cum a ajuns Bergodi antrenorul Craiovei si in ce stadiu au fost discutiile cu Cosmin Contra

"E omul potrivit la momentul potrivit!" Cum a ajuns Bergodi antrenorul Craiovei si in ce stadiu au fost discutiile cu Cosmin Contra

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Universitatii Craiova.

Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a vorbit despre instalarea lui Cristiano Bergodi in postura de antrenor al echipei.

"Avem mare incredere si cred ca e omul potrivit la momentul potrivit. Nu s-a pus problema sa ii impunem titlul lui Bergodi. Nu ne-am despartit de niciun antrenor din aceasta cauza.", a spus Rotaru la Digi Sport.

Bergodi e un antrenor cu un CV bogat, dar fara mari performante. Inainte de numirea sa s-a vorbit de posibilitatea ca fostul selectioner Cosmin Contra sa preia banca oltenilor.

"Discut cu Contra sau Mutu des, dar cu Contra nu am ajuns la discutii de a prelua echipa. Adi Mutu poate fi o optiune intotdeauna, de exemplu.", a mai spus finantatorul Craiovei. Acesta a dzmintit si zvonurile cum ca s-ar baga la echipa: "Eu nu intervin la echipa din respect pentru cei care antreneaza. Eu ma pricep si lucrez pe partea administrativa."

Universitatea Craiova este pe locul 3 in play off, la egalitate de puncte cu FCSB si la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies