"E lovit de paranoia!" Atac cu talpa la Talpan! Mitica Dragomir nu concepe ca stadionul din Ghencea sa se numeasca dupa juristul CSA

Dumitru Dragomir a vorbit despre numele stadionului care se construieste in Ghencea. 

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit in cadrul emisiunii "Ora exacta in sport" despre unul dintre cele mai discutate subiecte la ora actuala, numele stadionului din Ghencea. 

Mitica Dragomir nu concepe ca arena sa fie numita dupa juristul celor de la CSA Steaua, asa cum s-ar fi propus si si-a exprimat opinia, in stitlul propriu, usor acid la adresa lui Florin Talpan. 

"Eu aveam impresie buna despre el, dar fereasca Dumnezeu, cand te apuca paranoia...asta ar fi trebuit. Este Talpan mai important decat Ienei? Sa fi zis eu ca am facut sediul Ligii, sa ii zica 'Liga lui Mitica', i-a zis asa oricum. De ce sa nu ii spuna 'Marius Lacatus'? 

Parerea mea este ca stie toata lumea de el, de stadionul 'Steaua', asa ar trebui sa se numeasca. Daca vrea ca stadionul să fie numit după numele lui, inseamna ca e lovit de paranoia", a declarat Dumitru Dragomir la PRO X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT