Superliga

EXCLUSIV | Talpan exclude TOTAL o fuziune intre CSA si FCSB! "Nu cred ca Real Madrid primeste oferte de fuziune de la cluburi mai putin cunoscute"

Juristul CSA Steaua continua duelul la nivel de declaratii cu cei de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2020, 12:23
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2020, 12:25

Au existat mai multe voci care au sugerat ca o fuziune intre CSA si FCSB ar fi cea mai buna solutie pentru a pune capat confilctului dintre cele doua cluburi si pentru a aduce toti suporterii intr-un singur loc.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat in exclusivitate pentru www.sport.ro ca exclude o asemenea varianta si, mai mult, ipoteza i se pare jignitoare.

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua este cel mai galonat club sportiv din tara. Astfel, nu exista niciun motiv pentru care clubul nostru sa fuzioneze cu alt club, mai ales cu unul care i-a folosit in mod ilegal marca, numele, palmaresul infiintat in anul 2003 fara un palmares relevant. O asemenea insinuare mi se pare copilareasca si jignitoare. Nu cred ca echipa Real Madrid, de exemplu, primeste oferte de fuziune de la cluburi mai putin cunoscute, infiintate dupa anul 2000, fara palmares, asa cum este FCSB", a declarat Talpan.

Modifică setările cookies