NEWS ALERT E gata! FCU Craiova are un nou antrenor: ”Este pastila de care avem nevoie acum”

FCU Craiova Adrian Mititelu Marius Croitoru Superliga Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 20:11
Data actualizarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 20:11

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a decis să renunțe la antrenorul Giovanni Costantino (39 de ani) după meciul cu Poli Iași, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Se pare că FCU Craiova nu va sta foarte mult fără antrenor. Adrian Mititelu l-a contactat deja pe Marius Croitoru (43 de ani) și a ajuns deja la un acord cu tehnicianul.

Mutarea a fost confirmată de Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, care spune că Marius Croitoru va veni în Bănie alături de un antrenor cu licență PRO. Este bine cunoscut faptul că tehnicianul nu va putea ocupa funcția de ”principal” în acte în Superliga României.

Antrenorul este liber de contract din luna augsut, de când s-a despărțit de FC Botoșani. Rezultatele slabe ale echipei l-au convins atunci pe Valeriu Iftime să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, astfel că Marius Croitoru a rezistat doar patru etape.

Marcel Pușcaș a confirmat: Marius Croitoru, la FCU Craiova!

„Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurca, iată că unii pot reveni uneori. Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate. 

Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum. Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare. 

Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit”, a spus Marcel Pușcaș, conform ProSport.

OUT de la FCU Craiova! Adrian Mititelu și-a demis antrenorul

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, s-a decis după meci să-l demită pe Giovanni Costantino (39 de ani), antrenorul pe care l-a adus în Bănie la mijlocul lunii octombrie 2023.

Italianul a consemnat, așadar, doar 18 prezențe pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova și a înregistrat o medie de 1.33 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. 

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. 

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a spus Adrian Mititelu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!