"E forțat să fie ce nu poate fi". Transferul lui Billel Omrani, considerat o greșeală a lui Gigi Becali

Billel Omrani Cornel Dinu FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 22:05
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 22:25

Billel Omrani (29 ani) a ajuns la un acord cu FCSB și a semnat un contract cu vicecampioana României. 

Fotbalistul a debutat pentru FCSB în meciul cu FC Argeș, scor 3-2, însă mai are nevoie de timp pentru a reveni la forma fizică ce l-a consacrat la CFR Cluj. Omrani a fost titularizat de Nicolae Dică și a evoluat doar în prima parte a jocului, când și-a creat o ocazie importantă, lovind bara cu un șut pe jos, la scorul de 1-1. 

Cornel Dinu este de părere că transferul lui Billel Omrani la FCSB nu a fost cea mai inspirată decizie a lui Gigi Becali, considerând că David Miculescu are mai mult potențial să devină golgheterul pe care îl caută vicecampioana României. 

"Gigi Becali își permite să vină mereu cu noutăți, Omrani dovedindu-se, însă, ca și la Cluj ades, mai mult 'băiat reușit într-un club de noapte' decât mult-căutatul golgheter. Păcat că-i e forțat să fie ce nu poate fi și îi uzurpă locul unui Miculescu mai tânăr, mai dotat, mai curat… marcator.

FCSB joacă încă sub valoarea numelor titulare, cu o bancă de rezerve care ar avea loc în oricare prim „11” din SuperLigă. Nică Dică pare încă neînțeles de jucătorii săi, care dau impresia că joacă la întâmplare, ghidându-se doar din instinctul și talentul de fotbaliști.

Să vedem cât mai are Gigi Becali răbdare cu nerăbdarea de a-și vedea… banii jucând fără probleme și emoții cu orice echipă din 'țarcul' mioritic", a scris Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Salariu uriaș încasat de Omrani la FCSB

Becali a dezvăluit că a fost de acord să-i plătească atacantului un salariu de 20.000 de euro pe lună și că i-a achitat și o sumă de bani la semnătură, pe care n-a dorit să o dezvăluie, însă pe care, după spusele sale, a negociat-o la sânge.

"Salariul lui Omrani este în notă cu celelalte de la echipă. I-am dat 20.000 de euro.

I-am dat și bani la semnătură, însă nu i-am dat mult. Păi i-am spus: 'Păi, bă..., tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau?'", a spus Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!