Liga 1

Dupa ce a fost refuzata de Conceicao si Uhrin, Poli Iasi s-a reorientat! Care sunt cele 3 nume care se lupta pentru banca moldovenilor

Iesenii se afa intr-o situatia extrem de delicata in clasament, iar echipa este si fara antrenor, dupa despartirea de Andrei Cristea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Martie 2021, 15:16
Data actualizarii: Luni 08 Martie 2021, 15:32

Rand pe rand, Cristiano Bergodi, Dan Petrescu, Marius Sumudica sau Eugen Neagoe au refuzat oferta conducerii Politehnicii, iar in weekend, vicepresedintele Comitetului Director al lui Poli Iasi, Adrian Ambrosie, cel imputernicit sa negocieze cu viitorul antrenor, a contactat alti doi antrenori straini experimentati.

Dusan Uhrin si Toni Conceicao au fost cele doua variante, dar ambele piste au cazut. In aceste conditii, sunt sanse tot mai mari ca Poli Iasi sa aleaga un antrenor de pe o lista scurta pe care se afla Nicolo Napoli, Gigi Multescu si Ionut Badea, italianul dandu-si deja acordul de principiu sa revina in Copou.

  • Dupa ce a fost refuzata de Toni Conceicao si Dusan Uhrin, Poli Iasi s-a reorientat! Care sunt cele 3 nume care se lupta pentru banca moldovenilor

"Cautam sa gasim un antrenor cat mai repede. E urgenta numarul 1 din punctul meu de vedere. Trebuie adus urgent un antrenor. Cred ca ar fi bun si Napoli, el oarecum se simte legat de Iasi dupa ce a plecat de aici cu scandalul acela cu Prunea", a declarat primarul Mihai Chirica pentru ProSport. Poli Iasi se afla pe locul 16, dupa 24 de etape jucate, in care a strans 16 puncte si se afla la 6 puncte de locul 15, ocupat de FC Hermannstadt.

CITESTE SI

Modifică setările cookies