becali anamaria prodan Dumitru Dragomir FCSB Liga 1 Liga 1

Dumitru Dragomir incearca impacarea momentului intre Becali si Anamaria Prodan! "Cine stie ce mai spune 'nebuna'!

Dumitru Dragomir s-a implicat in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Februarie 2021, 10:51
Data actualizarii: Vineri 05 Februarie 2021, 00:48

Finantatorul de la FCSB a scos-o din schema pe sotia lui "Reghe" in cazul transferului lui Man la Parma. Jucatorul a fost reprezentat de Giovanni Becali, iar prietenia dintre Gigi Becali si fosta impresara a jucatorului s-a terminat brusc. 

Fostul sef de la LPF ii recomanda lui Gigi Becali sa se impace cu Anamaria Prodan, deoarece patronul ros-albastrilor nu ar rezista la scandaluri lungi. De asemenea, el a explicat si de ce ar trebui latifundiarul din Pipera se faca pace cu impresara si de ce Giovanni Becali a avut o contributie mai mare in cazul mutarii lui Man la Parma. 

"Amandoi s-au implicat, dar mai mult Giovanni. Aaaa, se impaca ei. Gigi nu rezista la scandaluri lungi iar asta e samanta de scandal. Eu ii recomand domnului Gigi sa faca de asa natura si sa puna batista pe tambal, ca cine stie ce mai spune 'nebuna'. In ghilimele nebuna, retineti.

Nu i-a dat foc la calcaie. Cand i-o da foc la calcaie, e nasol! E Giovanni diplomat, e Gigi, care stie sa faca bani, o linistesc ei. Dar, pe bani te mai si certi, mai ales cand sunt bani multi. Un transfer se face si cu relatiile impresarilor, nu numai cu valoarea jucatorului", a spus Dragomir la Digi Sport.

Modifică setările cookies