Prima reactie a lui Becali dupa ce a aflat ca Juventus il urmareste pe Tavi Popescu: "Spun asta din start, stiu ce zic!"

Prima reactie a lui Becali dupa ce a aflat ca Juventus il urmareste pe Tavi Popescu: "Spun asta din start, stiu ce zic!"

Juventus il monitorizeaza pe Octavian Popescu, pustiul de 18 ani care a impresionat in acest sezon la FCSB.

Becali e incantat de pustiul sau. Il evalueaza deja la 25 de milioane de euro. Lui Juventus nu-i va fi usor sa-l aduca langa Ronaldo, in cazul in care va trece la negocieri concrete. Becali spune ca va tine de pret.

"La ora asta, nu poate nimeni sa-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fara procent de 20-25% nu-l dau. Pretul lui acum e de 20 sau 25 de milioane. Stiu ce spun. Lumea nu m-a crezut nici cand am vorbit despre Man, asa ca e mai bine sa-mi vad eu de ale mele", a spus Becali pentru Digisport.

Popescu a fost recomandat la FCSB de Victor Piturca. Suparat pe Rotaru dupa despartirea de Craiova, Piturca i-a transmis lui Becali prin intermediul lui Lutu sa il aduca pe Popescu.

"Baiatul a venit cu parintii lui la palat. Piturca a avut un resentiment dupa ce a plecat de la Craiova, a trimis vorba prin Lutu ca e de luat Popescu. Am intrebat mai multa lume, mi-au spus toti ca merita si 500 000, nu 50 000!", a explicat Becali zilele trecute.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies