Dumitru Dragomir Deian Sorescu Dinamo Liga 1 Superliga

Dumitru Dragomir are soluția pentru salvarea lui Dinamo! Cum ar proceda fostul șef al Ligii: „Eu asta aș face! Doar el ar trebui să rămână!”

Situația de la Dinamo continuă să fie una critică, iar „câinii” au schimbat din nou antrenorul. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 18:37
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 18:40

Mircea Rednic a fost dat afară de administratorul special, Iuliu Mureșan, care l-a adus în locul său pe Flavius Stoican, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre situația clubului din Ștefan cel Mare, analizând care sunt șansele echipei să se salveze. 

„Stoican nu este un băiat prost. Aşa cum eu în cunosc pe doctorul Mureşan... Este un preşedinte priceput, numai că, la Dinamo, atmosfera care este acum, cu cei din DDB care se dau finanţatori, alţii care se dau proprietari. Eu nu văd pe cineva capabil, priceput la fotbal, să îndrepte corabia asta fără bani şi fără jucători de valoare”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport. 

Dumitru Dragmir: „Aș face un împrumut și aș aduce jucători de valoare!” 

Dragomir a dezvăluit cum ar proceda el dacă ar fi conducător la Dinamo, punctând că oficialii clubului ar trebui să facă un împrumut pentru a transfera jucători importanți, care să ajute echipa. Acesta a spus și că din lotul actual doar doi sau trei jucători ar putea să rămână, unul dintre ei fiind Deian Sorescu, cel mai important jucător al „câinilor” în acest sezon. 

Fostul oficial al Ligii îi dă șanse minime lui Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare.  

„Aş face un împrumut şi aş aduce jucători de valoare că să pot să scap echipa. Şi din ţară, şi de afară, pentru că sunt jucători cu experienţă şi prin ţară, unii chiar liberi de contract. Trebuie să ştii asta, să îi cunoşti, să îi ai în filtrul tău de un an, doi de zile. Nu aşa peste noapte se face.

Doi, trei ar putea să rămână la echipă. Vă dau numai unul, Sorescu, el ar trebui să rămână la echipă. Acum, 70% merg către retrogradare, 30% rămân în Liga 1, cu aproximaţie”, a adăugat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!