Dinamo Flavius Stoican Superliga

„O să am o discuție și cu Mircea Lucescu!” Planul lui Flavius Stoican de a o salva pe Dinamo 

Dinamo va avea în 2022 un nou antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 20:35
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 20:45

Înaintea finalului de an, Dinamo a schimbat din nou antrenorul. Mircea Rednic a fost îndepărtat de la echipă de către Iuliu Mureșan, cu toate că, în urma speculațiilor din spațiul media, directorul special al „câinilor” era vizat să plece din Ștefan cel Mare.

În locul „Puriului”, Mureșan l-a numit pe Flavius Stoican antrenorul echipei, iar acest lucru i-a deranjat pe fanii DDB, care i-au acordat lui Rednic toată susținerea chiar și atunci când Dinamo se afla pe ultimul loc în Liga 1. 

  • Flavius Stoican a cedat si si-a dat demisia de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu! Cine ii va lua locul tehnicianului si ce alti oameni pleaca de la club

Însă, Flavius Stoican asigură că este determinat să redreseze situația clubului și le promite suporterilor că acest lucru se va observa și în atitudinea jucătorilor. De asemenea, noul antrenor al lui Dinamo va apela și la Mircea Lucescu, care și-a manifestat intenția de a-i ajuta pe „câini”.  

Stoican: „Cu atât mai mare e ambiția mea”

„Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo. 

Fiindcă în această situație primează binele clubului. Cu atât mai mare e ambiția mea. Promisiuni sunt ușor de spus din gură, eu atât vreau: să muncesc alături de jucători! Pentru mine ei sunt cei mai importanți. 

Dacă jucătorii joacă, iar eu trebuie să-i fac să joace, suporterii or să fie mulțumiți de ceea ce vom arăta pe teren. Că așa, din vorbă, toți promitem și suntem buni! Ei, jucătorii, sunt la Dinamo, suporterii ce așteaptă? Fotbal! Atunci să le dăm fotbal!

O să am o discuție și cu nea Mircea Lucescu, am înțeles că vrea să ajute. Avându-l antrenor atât timp la Șahtior Donețk, cu atât mai mare este încrederea. Știu sigur că dumnealui e un sufletist și un om care ajută mereu. Acum, să vedem cum va putea”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp

Noul tehnician al lui Dinamo va avea o misiune dificilă în 2022. După 21 de etape, clubul din Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte.  

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!