Dinamo Mircea Rednic Programul DDB Superliga

Probleme mari la Dinamo după plecarea lui Mircea Rednic! Fanii se retrag pe bandă rulantă din programul DDB

Fanii lui Dinamo s-au arătat dezamăgiți de decizia conducerii de a-l demite pe Mircea Rednic chiar înainte de pauza de iarnă. În locul acestuia a fost adus Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 17:26
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 17:30

Pe pagina de Facebook a grupării din ”Ștefan cel Mare”, mai mulți suporteri au contestat decizia și au anunțat că nu vor mai finanța clubul, Dinamo fiind susținută, în ultima vreme, de cotizațiile celor din DDB și de biletele virtuale cumpărate de fani.

Programul DDB, în cădere liberă

Dragoș Sterpu, președintele DDB Spania, spune că decizia conducerii a afectat grav numărul de suporteri înscriși în programul DDB. Dacă pe 21 decembrie cifra ajungea la 15.990, acum sunt 14.975, susține Digi Sport.

  • Fanii lui Dinamo

„Le transmit (n.r. - fanilor furioși după plecarea lui Rednic) să fie în continuare alături de echipă, cred că ei sunt în acest program pentru că iubesc Dinamo și punem Dinamo mai presus de orice. Până la urma nu contează persoanele individual, ci ceea ce se întâmplă cu acest club”, a spus Zăvăleanu în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!